2 minutes reading time (348 words)

School Day vahvasti kasvavalla alalla

School Day vahvasti kasvavalla alalla

School Dayn yhteistyökumppani Arcadia SoftwareCountry näkee edtech-alalla vahvaa kasvua myös tulevaisuudessa. Olemme varsin otettuja tästä kunniasta päästä mainituksi heidän julkaisussaan! Voit lukea heidän lehdistötiedotteensa alta. 

Digitalisaatio Suomen huippuluokan koulutuksen taustalla

Vuodesta 2000 lähtien Suomi on epävirallisesti tunnistettu maana, jolla on maailman paras koulutusjärjestelmä. Suomen toistuvan menestyksen myötä, The Global Education Report 2017, joka kerää tietonsa kuudelta eri kansainväliseltä koulutusvalvontaorganisaatiolta, vahvistaa Suomen ykkössijoituksen jälleen kerran.

Maailmanlaajuisesti EdTech-yrityksiin sijoitettiin pelkästään vuoden 2017 ensimmäisten 10 kuukauden aikana lähes seitsemän miljardia euroa – digitaalisen oppimisen tulevaisuus näyttää hyvin valoisalta. Arcadia SoftwareCountry on kansainvälisesti tunnettu teknologiayritys, joka suunnittelee ja kehittää ohjelmistoja digipalveluiden tarjoajien kanssa. Arcadian tekniselle johtajalle, Dmitri Adoville, viesti on selvä:

"Aloimme työskennellä EdTech-asiakkaiden kanssa 12 vuotta sitten ja digitalisoinnin kasvutrendi tällä alalla on hyvin selkeä. Mielestäni kasvun avaintekijä on se, että tabletit, älypuhelimet ja tietokoneet eivät enää ole poikkeus kouluissa. Lisäksi vielä tärkeämpää on se, että ne ovat tehokkaita, hyödyllisiä, halpoja ja laajasti saatavilla. Verkko-oppiminen ja digitaalinen ennustava arviointi ovat meille kaksi suurinta ja nopeimmin kasvavaa sektoria (kasvua 21% viime vuoteen verrattuna), sekä kokonaistulojen että innovaation kannalta."

Teknologiset innovaatiot, joista Suomi maailmalla tunnetaan, ovat tärkeä muutoksentekijä ja viimeisin koulutusviennin lähde. School Day, suomalainen EdTech-yritys, aloitti hiljattain yhteistyön Arcadia SoftwareCountry:n kanssa ja on tuonut markkinoille älykkään kouluhallintopalvelun. Palvelu visualisoi koulutietoa ja toimii tehokkaana koulun ja opetustoimen johtamisen välineenä. Ennustavan analytiikan ja tietojen visualisoinnin avulla opettajat pystyvät suunnittelemaan työtään paremmin. Lisäksi vanhemmille on muutakin näytettävää kuin vain koetulos paperilla.

"Yhteisöllisyys luo menestyvän oppimisympäristön. Digitaaliset ratkaisut ja uudet oppimismenetelmät ovat mahdollistajia uudistuvassa koulumaailmassa. Jokainen oppilas on yksilö, jolla on erilaiset lähtökohdat ja valmiudet oppimiseen. Parhaat oppimistulokset syntyvät luomalla vahva yhteisöllisyys oppilaan, opettajien, koulun, vanhempien ja opiskelutovereiden välille. Oppiminen on monimuotoinen prosessi, jossa tieto, taito ja asenne ovat rakennuspalikoita. Hyvinvointi ja tieto ovat keskeisiä tekijöitä kun halutaan ymmärtää ja luoda parempaa oppimista ja oppimistuloksia." sanoo School Day hallituksen puheenjohtaja Kari Kasanen.

School Day hyvinvointisovellus auttaa kaikkia koulussa toimivia voimaan hyvin ja hyödyntämään täysin oman potentiaalinsa. Hyvinvointitutkimusten, palautteen ja luokkakeskustelujen kautta sovellus seuraa koko kouluyhteisön jaksamista. Tällä ehkäistaan myös syrjäytymista ja yhteiskunnasta vieraantumista.

Teknologia kohtaa nyt hyvinvoinnin, ja lopputulos tulee olemaan huippuluokkaa.

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Miellyttävä opintie on jokaisen oikeus
Uuteen oppimisen ja hyvinvoinnin koulumaailmaan