1 minute reading time (176 words)

#Muutostenvuosi

Muutosten vuosi!

Vuosi 2018 on saapunut jälleen siihen pisteeseen, että kesälomat lähestyvät taas yllättävän nopeasti. Vuosi on ollut todella mielenkiintoinen ja School Daystä on tullut meidän oma juttu. Paljon on tapahtunut ja jos tätä aikaa pitäisi kuvata yhdellä hashtagilla niin ainut oikea vaihtoehto löytyy tuosta otsikosta. Me kaikki täällä School Dayssä olemme innoissamme tästä mahdollisuudesta.

School Day on tarjonnut meille ainutlaatuisen mahdollisuuden ammatillisesti yhdistää oma aiempi kokemus ja osaaminen myös jonkin aivan uuden luomiseen. Uudessa porukassa tiimihenki on ollut loistava, jota ilman ei mikään työyhteisö voi hyvin. Onneksemme voimme todeta, että meidän tiimi on paras, ja siitä erityiset kiitokset kaikille osallisille!

Mutta suurimmat kiitokset haluamme esittää teille, hyvät asiakkaat. Konsultointipalvelumme on otettu erittäin hyvin vastaan ja on ollut taas ilo saada olla mukana teidän mukananne koulujen ja oppilaitosten arjessa. Luottamuksen osoituksenne meitä ja School Dayta kohtaan lämmittää mieltä kuin kesäinen auringonpaiste.

Kohta on aika hieman hengähtää kesäloman merkeissä, mutta tällä kertaa emme malttaisi syksyä odottaa, koska silloin pääsemme pilotoimaan hyvinvointipalveluamme!

Iloista kesää!

Elina, Ville ja Eero

(Blogikirjoituksen rustasi Ville, "Yksi kaikkien ja kaikki yhden puolesta!" ? ) 

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Oppimisen ja opettamisen tulevaisuus on nyt
Ensimmäiset 234 päivää