2 minutes reading time (322 words)

Ensimmäiset 234 päivää

Ensimmäiset 234 päivää

Perustimme yrityksen 17.10. viime vuonna. Olimme jo pitkään miettineet erilaisissa yhteyksissä miten pystyisimme edesauttamaan Suomalaista opetuskenttää ja sen toimijoita, sekä miten omalta osaltamme voisimme vaikuttaa myös globaalisti opetusyhteisöjen hyvinvointiin ja toiminnan tehokkuuteen. Viime syksynä palaset alkoivat loksahtelemaan kohdilleen, ja tämän myötä syntyi School Day Helsinki Oy.

Kuluvan vuoden alku on ollut luonnollisesti varsin vauhdikas. Välillä vauhtia on ollut sen verran paljon, että kurveissa on saanut pitää tanakasti kärryn laidoista kiinni että on pysynyt mukana. Tämä ei onneksi tullut kenellekään meistä yllätyksenä, kun aloitetaan luomaan joitain uutta ja kerätään yhteen tiimi oman alansa huippuosaajia.

We care – We dare – We share – We smile

Jokaisella yrityksellä tulisi olla se punainen lanka mikä ohjaa kaikkea toimintaa. Meillä nämä asiat kirkastuivat varsin nopeasti kun istuimme hetken yhdessä asian tiimoilta.

We care – Kaikki tekemisemme lähtee intohimosta ja aidosta välittämisestä. Uskomme siihen mitä teemme ja välitämme asiakkaistamme sekä käyttäjistämme. Ilman heitä ei olisi meitäkään.

We dare – Sanomme asiat ääneen kokemukseen ja näkemykseen perustuen. Me uskallamme nostaa esiin myös hankalat asiat. Samoin uskallamme myöntää ongelmat, sillä yksikään ihminen ei pysty toimimaan täydellisesti. Tärkeintä on uskaltaa puuttua asioihin ja korjata ongelmat.

We share – Jaamme tietoa avoimesti, läpinäkyvästi ja jatkuvasti. Haluamme toimia tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme ja eri toimijoiden kanssa. Suuret asiat rakentuvat pienistä paloista.

We smile – Työmme on energisoivaa ja hauskaa – joka päivä. Tämän ilon ja energian haluamme myös välittää meidän kanssamme toimiville tahoille.

Katse eteenpäin

Nyt kun aikaa on kulunut reilut puoli vuotta, olemme jopa paremmassa vauhdissa kuin alussa visioimme. Hyvinvointipalvelumme sovellusta aletaan pilotoimaan kouluilla syksyllä, ja myös oppilaitosten dashboard- ja analytiikkapalvelut ovat herättäneet mukavasti kiinnostusta.

Voit seurata tulevaisuudessa School Dayn tapahtumia kotisivujemme Ajankohtaista-sivun kautta. Löydät myös sivun alalaidasta linkit some-kanaviimme. Kannattaa pysyä mukana, sillä kuten jo aiemmin mainitsin, viimeisen puolen vuoden aikana on tapahtunut paljon, eikä tahti tule ainakaan hidastumaan. Kiitos kaikille tahoille joiden kanssa olemme jo päässeet tekemään yhteistyötä, Suomi on todellakin täynnä uskomattomia oman alansa ammattilaisia!

Hyvää koulupäivää!

Mika Kasanen

Co-Founder & CEO
×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

#Muutostenvuosi
School Day mukana toteuttamassa OAJ:n kyselyä