2 minutes reading time (310 words)

Visma ostaa School Day Dashboard -palvelun visualisoimaan oppilashallinnon dataa ja vahvistamaan tietojohtamista

School-day-visma-orange-red-colors-upper-antelope-town-page-arizona-united-state_20210914-065628_1

Visma Enterprise Oy vahvistaa oppilashallinnon pilvipohjaista osaamista ostamalla School Day Helsinki Oy:n kehittämän Dashboard-palvelun. Palvelu visualisoi oppilaitosten raportit ja tuo ajantasaista ja luotettavaa tietoa johtamisen tueksi.

Visma Enterprise on oppilashallinnon sähköisten palvelujen markkinajohtaja, jonka Wilma-oppilashallintojärjestelmä palvelee yli kahta miljoonaa käyttäjää eri puolilla Suomea aina varhaiskasvatuksesta toisen asteen opiskelijoihin. Wilma-järjestelmä sisältää runsaasti dataa, jonka tarjoama tieto jää usein vähälle käytölle. School Day Helsinki Oy:n kehittämän Dashboard-palvelun avulla voidaan Wilmasta saatavat tiedot jalostaa ja visualisoida käyttökelpoiseksi informaatioksi ja selkeiksi mittareiksi päätöksenteon pohjaksi.

Nyt julkistetun kaupan myötä Visma Enterprise turvaa nykyasiakkaille Dashboard-palvelun jatkumisen ja kehittymisen tulevaisuudessa entistä paremmaksi. Kauppaan ei sisälly School Day Helsinki Oy:n muita tuotteita, kuten Wellbeing, eikä kaupassa siirry henkilökuntaa.

"Dashboard-palvelun avulla voimme jo nykyisellään tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden hyödyntää oppilashallintojärjestelmäämme kertyvää dataa opetustoimen johtamisen tukena. Tavoitteena on kuitenkin laajentaa palvelua huomattavasti sekä sisällöllisesti että käyttäjäryhmien puolesta, kun tekninen uudistuksemme etenee", sanoo liiketoimintajohtaja Teemu Lehtonen Visma Enterprise Oy:stä.

"Tulevaisuudessa palveluun on tarkoitus tuoda kaikille käyttäjille maksuton osuus sekä erilaisia laajempia maksullisia kokonaisuuksia, joilla mahdollistetaan kaikille käyttäjille järjestelmän tiedon parempi hyödynnettävyys", Lehtonen jatkaa.

"Dashboard on hieno kiteytys yhteistyöstämme Visma Enterprisen kanssa. Lyhyessä ajassa olemme yhdessä rakentaneet uusia palveluita Wilma-ekosysteemin ympärille. Dashboard-palvelu kehittyy nyt entistä paremmaksi ja mahdollistaa meidän keskittymisen lasten ja nuorten hyvinvoinnin digipalveluiden kehittämiseen", kertoo Mika Kasanen, School Day Helsinki Oy:n toimitusjohtaja.


Lisätietoja:
Teemu Lehtonen, liiketoimintajohtaja, Visma Enterprise Oy, +358 50 595 5074
Mika Kasanen, toimitusjohtaja, School Day Helsinki Oy, +358 40 5512116


School Day Helsinki Oy
School Day on kouluhyvinvointia tukevien digipalveluiden asiantuntijayritys, jonka taustalla on vuosikymmenien kokemus opetusalalta. Tuotamme analysoitua tietoa oppilaiden hyvinvoinnista koulujen ja oppilaitosten kehittämisen tueksi. Tavoitteemme on tehdä koulupäivistä parempia yhdessä opettajien, oppilaiden, vanhempien ja koko kouluyhteisön kanssa. https://www.schoolday.com

Visma Enterprise Oy

Visma Enterprise tarjoaa monipuolisesti henkilöstö- ja työvoimanhallintaratkaisuja sekä opetushallinnon sähköisiä palveluita. Tuotteisiin kuuluvat Wilma, M2, Saima HR, Numeron ja Tiima. Taustallamme on ketterä pohjoismainen ohjelmistotalo Visma, joka työllistää Suomessa yli 1600 asiantuntijaa. www.visma.fi/enterprise/ 

Mika Kasanen

Co-Founder & CEO
×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Reaaliaikaista hyvinvointidataa lukiolaisten tukem...
Tulevan syksyn uudistukset School Day -palveluun